Çad Sünneti İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Afrika Çad’ın başkenti Ndjamena’da, Safa Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan sünnet organizasyonuna, Biz Vaha Derneği olarak, gönüllü sağlık ekibimiz ve gönüllülerimiz ile birlikte katılıyoruz. Bu anlamlı etkinlik için detaylı planlamalar yapıldı ve 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonun her yönünü başarıyla yerine getirmek üzere özenle çalıştık. Afrika, Çad’da düzenlenecek sünnet organizasyonu için hazırlıklar tamamlandı.

Dernek yetkilileri, yaklaşan etkinliği sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde yönetmek amacıyla profesyonel bir ekiple önemli bir hazırlık ve planlama toplantısı gerçekleştirdi. Sağlık ekibimiz, tüm katılımcıların sağlığını gözeterek gerekli tıbbi ekipman, personel ve altyapıyı sağlamak için kapsamlı bir çalışma yaptı.

Etkinlik için gerekli olan tüm tıbbi malzemelerin tedarik edilmesi ve etkinlik başlamadan önce Çad’a ulaştırılması planlandı. Sağlık ekibi, gerektiğinde derhal tıbbi yardım sağlamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Çad’daki yüksek yoksulluk oranı, halkın sağlık ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik sosyal sorumluluk projelerinin önemini artırmaktadır. Safa Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan projeye, Biz Vaha Derneği olarak sağladığımız destek ve katkılar, yerel toplum tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış ve kardeşlik ile dayanışma bilincini güçlendirmiştir.