Gıda paketi, Haberler

Afrika’da yapılan Gıda Paketi Dağıtım Organizasyonumuz büyük sevinçlere vesile oldu

Vaha Derneği olarak yapmış olduğumuz gıda yardımlarıyla, beslenme konusunda sıkıntı yaşayan binlerce ihtiyaç sahibine ulaştık.

İnsanların zor zamanlarında yanında olduğumuzu göstermek ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek adına yaptığımız tüm yardımlar Afrika’ya ulaştı.

Kamerun; sahip olduğu 475.442 km karelik yüzölçümüne sahip olup, yaklaşık 27 milyon nüfusla yaşamın her rengini içerisinde barındırıyor. Ülke %20 oranla Müslüman nüfustan oluşuyor ve bu da yaklaşık 3.5 milyon insanın İslam’a gönül verdiğini gösteriyor. Ancak nüfusun çoğunluğu temel gıda ihtiyaçlarına ulaşamıyor. İşte bu noktada Vaha Derneği olarak umudun ışığını daha da parlatacak bir etkinliği hayata geçirdik ve Gıda Dağıtım Organizasyonumuzu gerçekleştirmiş olduk.

Derneğimizin gönüllüleri ve üyelerinin özverili çalışmalarıyla Afrika’nın Kamerun Ülkesinde adeta bayram havası esti. Bu seferberlik dini bilincin artmasına katkıda bulunurken aynı zamanda tüm Afrika Halkının gönüllerini fethetti. Gıda dağıtım organizasyonumuz sadece Kamerun’un değil tüm Afrika Kıtasının ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bir misyonun parçası oldu.

Vaha Derneği olarak Afrika’nın dört bir yanında Gıda Etkinliklerine destek olarak kıtanın yarınlarına umut olmaya devam ediyoruz…